Σχετικά

Η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Topodigos.gr είναι ένα πρωτοποριακό σύνολο Ηλεκτρονικών Επαγγελματικών Οδηγών σε Ελλάδα και Κύπρο, η οποία έχει κατασκευαστεί με σκοπό την αποκλειστική διαχείριση να την έχει ξεχωριστά ο κάθε επαγγελματίας και μόνον αυτός.

Απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες όλων των κλάδων και όλων των ειδικοτήτων από  τον κάθε Νομό της Ελλάδας ξεχωριστά και από την Κύπρο που επιθυμούν να προβληθούν στο διαδίκτυο και να έχουν αυτοί τον πλήρη έλεγχο και τη διαχείριση του προφίλ της επιχείρησής τους.

Η ειδοποιός διαφορά του Topodigos με όλους τους άλλους Επαγγελματικούς Ηλεκτρονικούς Οδηγούς που υπάρχουν στην ευρύτερη αγορά του διαδικτύου είναι ότι ο κάθε Επαγγελματίας αποκτά τη δική του σελίδα μέσω της πλατφόρμας του Topodigos, την οποία και διαχειρίζεται ο ίδιος μέσω των κωδικών που του αποστέλλονται ανεβάζοντας φωτογραφίες, προσφορές και πληροφορίες όποτε αυτός το θελήσει.

Πέραν της χρησιμότητας και της δυναμικής που προσδίδει στον κάθε Επαγγελματία, ο Topodigos δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει αναγκαίο και χρήσιμο εργαλείο για τον κάθε πολίτη. Με πληροφορίες και φωτογραφίες που αφορούν τον κάθε Νομό της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου  (Μουσεία, Παραλίες, Αξιοθέατα, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κλπ.) αλλά και με εργαλεία όπως είναι ο καιρός, η χιλιομετρική απόσταση αναζήτησης ενός προορισμού καθώς και τρόπους ευκολότερης και γρηγορότερης προσέγγισής του, συνιστά τον Topodigos μία από τις σημαντικότερες πλατφόρμες Επαγγελματικών Οδηγών σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τόσο ο Επαγγελματίας όσο και ο κάθε πολίτης μπορούν να περιηγηθούν στην πλατφόρμα του Topodigos εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά είτε μέσω του διαδραστικού χάρτη της Ελλάδας ή της Κύπρου που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του οδηγού είτε μέσω της αναζήτησης.